Op de helft!
Door: sannesinteustatius
Blijf op de hoogte en volg Sanne
12 Juli 2010 | Nederland, Amsterdam
Alles gaat goed hier. Voor me stage ben ik vooral naar alle scholen geweest om foto's te maken van scholieren. Ook heb ik foto's gemaakt van de klassen die zijn afgestudeerd dit jaar. Daar ga ik een powerpoint presentatie van maken. Ik heb nog niet alle foto's, maar hij is bijna klaar! Ook heb ik veel contact gehad met locale mensen, maar dat is allemaal te veel om te vertellen. Het is iedergeval allemaal voor Tourism Week!
Verder ben ik met Margot, Chris en Wendy lekker uiteten geweest. We proberen nu de vrijdag te houden om met zijn allen gezellig wat te gaan eten. Ook met Fenny en Skyler erbij en de mensen die zin hebben.
Ook heb ik een avond bij de Fruit Tree gewerkt. Een medewerker was ziek en er kwamen belangrijke mensen eten, dus ze hadden gevraagd of ik wilde komen werken. En dat wilde ik natuurlijk wel, dus dat heb ik gedaan. Het was erg gezellig en fijn om weer even wat te doen in de horeca! Het is natuurlijk wel heel anders dan in Nederland, maar toch had ik even het gevoel terug van in een restaurant werken :) Na die avond was ik weer helemaal in me hummetje, dus dat was top!
Natuurlijk de voetbal niet te vergeten. We mochten tijdens werkuren voetbal kijken als Nederland moest spelen! Margot en ik waren helemaal happy en natuurlijk laaiend enthousiast toen ze zondag de finale tegen Spanje moesten spelen. Maar helaas hebben ze verloren. We hebben de voetbal gekeken bij Super Burger en iedereen was voor Nederland op 3 mensen na. Helaas waren die drie mensen het vrolijkst na de finale van het WK voetbal.. Maarja niks aan te doen, next time better! Hoe ze het hier zeggen: Don't worry, be happy!!!
Het is alweer een maand geleden dat mijn moeder en haar vriend hier kwamen. De tijd vliegt echt!
Nog 4 weekjes en dan komt me vriend!!Ik ga naar hem toe op de dag dat hij aankomt in St. Maarten. Dan blijven we samen voor een paar dagen op St. Maarten en daarna gaan we samen naar Statia.
Ik heb er zin in!!
Doegg en tot snel!
12 Juli 2010 - 15:48
The Same:
Hee chick,
Vind fijn dat je na een dagje in de horeca te werken je lekker in je hum was! Ik wist niet eens dat je dat had gedaan joh:P haha komt misschien omdat ik ook over andere dingen blijf ratelen he;) sorry(A)
Verder vind ik het hartstikke leuk dat je lieve vriend je komt opzoeken en dat jullie lekker paar dagen op St. Maarten verblijven.
Dikke vette kus! Love you,
The same <3 -
12 Juli 2010 - 17:43
Corrie:
Hee Sanne, de tijd vliegt idd he??? Jeetje alweer 10 weken 't gaat echt supersnel!!! Ben je al bij Jordy op bezoek geweest??? Nou meis geniet iig nog maar lekker van al je avonturen daar, lieve groetjes Corrie